Veysel Karani Ortaokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, kendine güvenen, katılımcı, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin; bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, araştıran, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati : 08:30 Ders Bitiş Saati : 15.00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (484) 565 2081

WEB - https://veyselkaraniortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Ziyaret Beldesi Atatürk Mahallesi Diyarbakır Cad. No27 Baykan/SİİRT

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Yerleşim yerinin en önemli özelliği Hz. Veysel Karani Türbesi ve Camiinin beldede bulunmasıdır. Beldemizde ayrıca 1 Sağlık Ocağı, 2 Eczane, 1 PTT binası, Ziraat Bankası Atm´si, A101 market ve halı saha bulunmaktadır.

Adres - Ziyaret Beldesi Atatürk Mahallesi Diyarbakır Cad. No27 Baykan/SİİRT

Ulaşım Ulaşım belde merkezinden her saat başı kalkan minibüslerle sağlanmaktadır. Ayrıca kısa mesafeler için taksi hizmeti vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun bulunduğu belde ilçe merkezine 8 km, il merkezine ise 40 km uzaklıkta bulunmaktadır.